Konserter, evenemang & annat kul hos oss

2024-2025

25 april

18.00-20.00

Singer songwriterkväll

Lokala singer songwriters framför egenskriven musik. Under kvällen kommer det finnas tillfälle för andra att spela en låt om man vill.

Mat och fika finns att köpa under kvällen.

5 maj

17.00-20.00

Magisk afton

Ta en fika, träffa nyfikna själar och gå in i dig själv stund. Johanna, Märtha och Gabriella håller space och erbjuder healing och budskap genom kort, astrologi och kanalisering. Vi känner in och följer flowet helt enkelt.

10 maj

17.00-20.00

Nya vänner kväll

Kanske är du nyinflyttad, har varit hemma länge eller av andra skäl känner att det är dags att skaffa lite nya vänner. Då är det här kvällen för dig!

Mingla, sätt dig ner vid någons bord, eller bara var i en social miljö. För den som vill finns det möjlighet till handledda övningar eller utmaningar.

Mat och fika finns att köpa.

Föreläsning: Jag vill ba va mig själv!

Kristoffer Ejebro är numera en känslostark 80-talsnörd som tidigare levde ett liv av anpassningar och livslögner tills universum sa ifrån. Nyckeln till att hitta sin identitet som högkänslig man i ett machomanligt samhälle fullt av oskrivna regler och det livskall han hela tiden letat efter blev den livskris och det andliga uppvaknande som förändrade allt i hans liv. 

14 maj

18.00-19.00

Resan började i Västerbottens inland på en mysig bullerbygata i Lycksele och fortsatte sedan likt en rockturné runt om i landet och världen med längre stopp i Luleå, Florida, Umeå och slutligen Stockholm. Det är en resa med både djupa dalar och höga toppar som förvandlade Kristoffer från en sönderstressad överpresterare i huvudstaden till en högpresterande livsnjutare boendes i en stuga i skogen  där högkänsligheten och rockstjärnedrömmarna från barndomen är det som består. Nu hjälper han andra på sin livsresa, precis som han hjälpt sig själv, och uppskattar livets alla med- och motgångar  det är ju balansen och kontrasterna dem emellan som är att leva på riktigt.


unsplash